Friday 18 April 2008

Lo-Fi-Fnk


Οι Lo-Fi-Fnk σχηματίστηκαν το 2001 όταν ο Leo και ο August γνωρίστηκαν στο λύκειο. Από τότε φτιάχνουν έξυπνη, χορευτική, electro-pop μουσική, αποκαλύπτοντας την μυστηριώδη ικανότητα τους να συνθέτουν μελωδίες που σκοτώνουν, να δημιουργούν κολλητικά beats και να γράφουν εγκάρδιους στίχους. Αποτέλεσμα είναι ένα απολαυστικότατο μίγμα από ναζιάρικους ηλεκτρονικούς ήχους, απόκοσμα φωνητικά, και -το πιο σημαντικό- ωμή χορευτικότητα .

“Το πιο τρελό δώρο που μου έχουν στείλει ήταν ένα γράμμα πριν κανα δυο βδομάδες. Κάποιοι φαν είχαν σχεδιάσει ένα χάρτη και είχαν γράψει ότι με βλέπουν συχνά εκεί γύρω που μένω. Ήθελαν να τον ακολουθήσω μια συγκεκριμένη ώρα και ημέρα. Και στο τέλος θα έβρισκα ένα κουτί, αλλά δεν τόλμησα να το κάνω.” - Leo

Και αν στις προσωπικές του επιλογές, το ντούο, που ισχυρίζεται ότι είναι too gay to be straight και too straight to be gay, δεν φαίνεται αρκετά τολμηρό, το αντίθετο ισχύει για το ενδυματολογικό τους γούστο επί σκηνής, αφού προβλέπεται να επαναφέρουν baseball caps με τον Daffy Duck στη μόδα!

Αυτόν τον καιρό ετοιμάζουν το δεύτερο album τους.

Steppin' Out


MySpace | Remix MySpace

1 comment:

Giannis Kafatos said...

geia και χαρά, Μάκη 'μ τι κάνσ? χαζοβλογκάροντας σας βρήκα! και πολύ το χάρηκα. Ακούω τα κομματάκια που μας προτείνετε και γουστέρνω, κυριακάτικομεσημεριάτικα στο ... γραφείο!!!
εγώ ώς βλόγκερ βρίσκομαι εδώ:
www.u-hoo.gr/gianniskafatos
σας λινκάρω να βλεπόμαστε πιο συχνά
:)