Thursday 6 March 2008

1st Sonic Playground Party at Bios Basement






















Πλήττεις και εσύ με τα events της πόλης. Δεν μπορείς να βρεις ένα μέρος για να ακούσεις μουσική, που δε σε οδηγεί στο μεταμεσονύκτιο myspaceing λόγω αφόρητης πλήξης. Η Sonic Playground μάζεψε την ομάδα του blog, τους φίλους της και ξεκινάει parties στο Bios Basement. Στο 1ο πρώτο party στις 7 Μαρτίου τη μουσική θα χαρίσουν η Meg και η Natascha, οι Flying Lilis Brothers, η Astrogirl και ο Νίκος της Sonic Playground. Τη βραδιά εκείνη θα εμφανιστούν για μία live performance οι Mona Grande. Η νέα conceptual band έχει γίνει talk of the town με τις ανατρεπτικές και ευφάνταστες εμφανίσεις τους. Η alcoholic-trash-electro-pop κολεκτίβα των Mona Grande δεν δίνει απλά live αλλά μία εμπειρία που πρέπει να ζήσεις για καταλάβεις ότι δεν είναι μία μπάντα που ανακατεύει τη σούπα του indie ήχου. Απλά οφείλεις στον εαυτό σου να παρευρίσκεσαι! Η Sonic Playground είχε το θράσος να τους κάνει μερικές ερωτήσεις.

Mona Grande for Sonic Playground



1. Τι ενέπνευσε τους Mona Grande να γίνουν μπάντα?
Ο Σταμάτης Γαρδέλης και η Ρένα Παγκράτη, το αλκοόλ, η έλλειψη γενικού ενδιαφέροντος για τη ζωή, οι sexy γκόμενες, το ασημένιο χρώμα, τα νέον φώτα, οι Jean Michel και Maurice Jarre, η εξωτερική πολιτική της Κύπρου, το Myspace, η Madonna και η αθηναϊκή indie μουσική σκηνή!

2. Πως αντιλαμβάνεστε τον όρο trash performance και πόσο σας προσδιορίζει?
Μας προσδιορίζει ελάχιστα. Οι performances μας είναι άμεσα επηρεασμένες από τα σημεία των καιρών. Kαι η κάθε εμφάνιση μας χαρακτηρίζεται ως αισθητική αποκάλυψη.

3. Πως θα περιγράφατε τον ήχο σας?
Other.

4. Πόσο σας αφορά το hype? Είστε μία από τις πολυσυζητημένες νέες μπάντες τις Αθήνας. Τι συναισθήματα σας δημιουργεί?
Χεστήκαμε. Hype στον κώλο σας.

5. Ποια είναι η άποψη σας για τη μουσική σκηνή της πόλης?
Παρακολουθούμε τα πάντα, αλλά μας αρέσουν συγκεκριμένα πράγματα.

6. Σε ποιες ένοχες απολαύσεις υποκύπτετε συχνά και πόσο σας επηρεάζουν?
Στην σοκολάτα και βγάζουμε σπυριά. Όσο για τις βρόμες περιμένετε να βγει το dvd.

7. Ποια είναι τα μελλοντικά σας σχέδια?
Ivan : Να φτιάξω τη δική μου εταιρεία παραγωγής. Να βάλω κλιματιστικό στο σπίτι. Να πάρω σκύλο. Να παντρευτώ. Να αγοράσω εξοχικό και το ρετιρέ στο ψηλότερο κτίριο, για να τους κοιτάω όλους από ψηλά. Να απατήσω τη γυναίκα μου με μία γυναίκα τρόπαιο. Να παλεύω 2 χρόνια για την κηδεμονία των παιδιών. Στο τέλος να κερδίσω και να τα δώσω για υιοθεσία.
Χάρης : Να γίνω ακαδημαϊκός λέκτορας. Να πάρω τσιγάρα. Να αγοράσω ένα νησί. Να κάνω μία κόρη με την Victoria Beckham και να τη μεγαλώσω μόνος μου στο Παρίσι όταν θα γίνει 14 ετών. Που θα βγούμε το βράδυ?
Αποστόλης : Να αγοράσω τη νταλίκα που οδηγώ. Να βγάλω δίπλωμα. Να βάψω τη νταλίκα φούξια και να κάνω κινητό party. Θα οδηγεί η Νόνη γυμνόστηθη. Να κάνω σόλο καριέρα. Να πηγαίνω στα McDonalds και να χαιρετώ το συγκρότημα, που παράτησα, καθώς μου φέρνουν Big Tasty menu. Να γίνω transsexual και να παντρευτώ με τη Beth Ditto. Να το βουλώσω κάποια στιγμή.

Bios Basement, 11.30 μ.μ. , είσοδος: 6 ευρώ.

1 comment:

Chaca-Khan said...

Vivere pericolozamente!