Wednesday 13 February 2008

Berlin Brides






















Με απολαυστικά κομμάτια όπως Failure Τo Wank, θα εμφανιστούν στις 16/02 οι Νατάσα και Μαρίλενα, aka Berlin Brides, μαζί με τους Flakes live στο Kinky Kong.
Ο ήχος τους, λοιπόν, χαρακτηρίζεται ως ένα μείγμα pop punk με electro, για όσους (ακόμη) δεν τις έχουν δει. Ή “post-coital glow”, όπως πολύ ωραία γράφουν στο myspace τους. Μμμμμμμμμμ. Την ιστορία της γέννεσης μαζί με άλλες ζουμερές λεπτομέρειες, από το στόμα των ίδιων των κοριτσιών, μπορείτε έως τότε να διαβάσετε παρακάτω:

Πως προέκυψαν οι Berlin Brides;

Οι Berlin Brides προέκυψαν μόλις εκφράσαμε την κοινή μας επιθυμία να κάνουμε ένα girl band. Γνωριστήκαμε το περασμένο καλοκαίρι (2007) σε μια πρόβα/jam session και διαπιστώσαμε ότι οι στίχοι/vocals της μίας ταίριαζαν με αυτά που έπαιζε η άλλη. Ξανασυναντηθήκαμε μετά τις διακοπές, τα είπαμε ένα βράδυ και ξεκινήσαμε τις πρόβες. Τα πρώτα τραγούδια προέκυψαν αμέσως!

Πως θα περιγράφατε τον ήχο σας;

Ο ήχος μας είναι κάπου ανάμεσα στο electro και το nu skool rap με punk attitude και μελωδικά pop διαλείμματα.

Τι μουσική ακούτε τον τελευταίο καιρό;

Τον τελευταίο καιρό ακούω Bonde do Role, Kap Bambino, YELLE, M.I.A. και τις συλλογές της Kitsune

Από local bands μας αρέσουν οι Your Hand In Mine, Larry Gus, Ivan Ivory/Mona Grande, LOILOK (τι έγιναν αυτοί;), Sigmatropic, Flakes, και περιμένω τα καινούργια κομμάτια της Ελένης Τζαβάρα.

Ποια ήταν η έμπνευση για το όνομα και το image του συγκροτήματος;

Η έμπνευση για το όνομα και το image του συγκροτήματος ήταν η ιδέα για ένα performance, όπου πλήθος γυναικών (και όχι μόνο) ντυμένες με νυφικά επιβιβάζονται σε ένα αεροπλάνο και, αφού φτάσουν στον προορισμό τους, θα ξεχύνονται στους δρόμους του Βερολίνου και θα αγκαλιάζουν/φιλάνε όποιον ανυποψίαστο περαστικό τις εμπνεύσει.

Μπορείτε να κατονομάσετε κάποια πράγματα που χαρακτηρίζουν την δουλειά σας;

Ταχύτητα, αυθορμητισμός, επικοινωνία.

Τι σας εμπνέει περισσότερο από οτιδήποτε άλλο;

Να τριγυρνάμε σε άγνωστες μεγαλουπόλεις, οι ξένες γλώσσες, visual arts, το internet (MySpace, YouTube), η απελπισία, και, μουσικά, το Funk Carioca και το Miami Bass.

Ποιος είναι ο πιο όμορφος στίχος που έχετε ακούσει ποτέ;

Do yourself a favor: become your own savior - Daniel Johnston

Ποια είναι τα σχέδια σας για το μέλλον;

Να βγάλουμε σύντομα ένα EP και μετά ένα album. Να γυρίσουμε ένα video. Να παίξουμε πολλά live gigs!

Website | Myspace

No comments: