Friday 18 January 2008

No Age


Η δυτική ακτή είχε φέτος την τιμητική της. Ένα από τα πιο δυνατά ονόματα της περιοχής ειναι και No Age από το Los Angeles. Οι No Age παίζουν ένα avant punk, με έντονο DIY ύφος και 100% rock n roll attitude. Τα στρωματά ψυχεδελικού κιθαριστικού θορύβου διακόπτονται συχνά από πολύ δυνατές, καλά δομημένες και ιδιαίτερα λυρικές punk rock εκρήξεις.

Η δραστηριότητα τους περιστρέφεται γύρω από τον αυτοδιαχειριζόμενος χώρο The Smell (http://thesmell.org/), οποίος στεγάζει όλη την τοπική κολλεκτιβιστικη σκηνή.
Το ντουέτο των των D. Spunt και R. Randall είχε κάποιες πολύ καλές deleted κυκλοφορίες η οποίες με την βοήθεια της Fat Cat συγκεντρώθηκαν στο Weirdo Rippers (Fat Cat, 2007). Το τελευταιο πήρε ομόφωνες διθυραμβικές κριτικές (σιγουρα στις 10 καλυτερες κυκλοφορίες για το 2007 – για εμένα) και έτσι τώρα οι No Age έχουν στα πλάνα τους για την χρονιά μεταξύ άλλων, την θέση του guest στο αμερικάνικο tour των Liars, μια θεση στο line up του επόμενου All Tomorrows Parties και ένα σχεδόν έτοιμο πρώτο ολοκληρωμένο album στην sub pop.

MySpace

Boy Void

No comments: