Sunday 29 June 2008

Steve Aoki


The New Superstar DJ!

O Steve Aoki από το Λος Άντζελες είναι σίγουρα ο διασημότερος indie DJ της εποχής μας. Είναι ο άνθρωπος πίσω από την DIM MAK records και αυτός που ανέδειξε ονόματα όπως οι Bloc Party, The Gossip, The Klaxons και πολλούς άλλους καθώς και πίσω από το production δίδυμο των Weird Science (μαζί με τον Blake Miller των Moving Units) με remixes σε Peaches, Snoop Dogg και Bloc Party. Κάτω από το δικό του όνομα ο Steve Aoki έχει επίσης κάνει remixes σε Duran Duran μέχρι Timbaland, ενώ πρόσφατα κυκλοφόρησε και original δουλειά του μαζί με τους Junkie XL.

Πρόσφατα επίσης κυκλοφόρησε και το ντεμπούτο του mix album με τίτλο 'Pillowface and his Airplane Chronicles' με συμμετοχές από Justice, MSTRKRFT, Datarock, The Klaxons, Franz Ferdinand, Santogold, Spank Rock, Kid Sister και εξαιρετικές κριτικές από όλα τα μεγάλα περιοδικά.

'Η καλύτερη συλλογή της χρονιάς' Billboard
'Decadent Hipster Gold. O Aoki το πήγε σε άλλο επίπεδο' Pitchfork
'O Aoki κατάφερε το απόλυτο χατ-τρικ. Ναι, κυκλοφόρησε μια indie-electro banger πεμπτουσία, και οι συμμετοχές ανεβάζουν το mix να είναι απαραίτητο ακόμα και για τους πιο εκλεκτικούς uber-hipsters' BPM

O Steve Aoki (αδελφός της Devon Aoki, της ηθοποιού-μοντέλου που θαυμάσαμε σε ταινίες όπως το 'Sin City' και '2 Fast 2 Furious') είναι το συνώνυμο του party και να περνάς καλά σε αυτά. Μια πολύ μικρή απαρίθμηση των events που έχει παίξει είναι ικανή να σου προκαλέσει ίλιγγο. Από private party της κολλητής του Lindsay Lohan και Paris Hilton (με την πρώτη να έχει μοιραστεί μαζί του αρκετές φορές το DJ booth!!), μέχρι εταιρικά party για κολοσσούς όπως Motorola, Hugo Boss, Chanel, DKNY, Gucci (σε ένα benefit event μαζί με την Madonna), Heineken, Miss Sixty, Sprite, Converse κ.α.

Όλοι οι διάσημοι του Hollywood πλέον τον κυνηγάνε να φωτογραφηθούν μαζί του σε κάποιο από τα δημοφιλή party του και στιγμές από αυτά μπορείτε να δείτε στο photo site thecobrasnake.com του φίλου του Mark 'The Cobrasnake' Hunter (από εκεί ξεκίνησε την 'καριέρα' της η Cory Kennedy Gallo).

Πέρσι ψηφίστηκε από το περιοδικό Paper σαν ο καλύτερος DJ και βραβεύτηκε με το Ibiza Award σαν το καλύτερο περσινό set.

Ακούστε και δείτε τον τώρα που είναι πραγματικά καυτός σε ένα τελευταίο party πριν τις καλοκαιρινές διακοπές!

Σάββατο 12 Ιουλίου
BIOS (Πειραιώς 84, τηλ: 210.3425335)
Ώρα: 22.30 / Είσοδος: 10 euros

STEVE AOKI (Los Angeles / USA) Website | MySpace

With guests:
The Flying Lilis Brothers
Kormoranos DJs

Stay tuned for the interview!

No comments: